Toaletni-papir

Toaletni papir

952x532_PNG_TP

Iznimno širok asortiman Violeta toaletnih papira kroz tri cjenovna segmenta zadovoljava svačije potrebe. Premium segment razvijen je za potrošače visokih zahtjeva nudeći najviše standarde kvalitete i vrhunske mekoće. Strong & soft segment razvijen je za potrošače koji pažnju usmjeravaju jednako na cijenu kao i na kvalitetu. Economy segment razvijen je u smjeru Više za manje, nudeći tako kvalitetan proizvod po ekonomičnoj cijeni.

TP_1005_CELULOZA

Izrađeni od 100% celuloze iz obnovljivih izvora. Jedinstvena tehnologija obrade Premium papira pružit će vam najnježniji dodir do sada, zbog čega ponosno nosi i oznaku: BROJ 1 U MEKOĆI.

TP_0�

Ne sadrže boje ili umjetna bijelila.

TP_SCENT

Mirisne varijante su posebne po tome što se miris ne nanosi direktno na papir, već na karton tubu. Tako su 100% sigurni u doticaju s kožom.

TP_CAP

Osim papirnatih toaletnih papira, Violeta ima i širok asortiman vlažnih toaletnih papira, za djecu i odrasle. Svi vlažni toaletni papiri imaju pakiranje sa zaštitnim čepom, koje štiti od isušivanja.

TP_FLUSHABLE

Vlažni toaletni papiri su izrađeni od bio materijala te se slobodno mogu bacati u wc školjku, uz preporuku od max.3 listića istodobno.