Teta-Violeta-Papirnati-Ručnici

Papirnati ručnici

Teta-Violeta-papirnati-ručnici

Teta Violeta papirnati ručnici spoj su inovativne tehnologije i visoko kvalitetnih sirovina koji omogućuju iznimnu čvrstoću i upijanje. Konstantnim praćenjem različitih potreba, Teta Violeta u svom asortimanu ima različita pakiranja, različitu obradu materijala za razne namjene (glatke površine, mrlje u kuhinji… ), kao i izbor između troslojnih ili dvoslojnih ručnika. Pomno osmišljen dizajn te iznimna čvrstoća i moć upijanja, čine Teta Violeta kuhinjske ručnike pogodne i korisne u svim (ne)prilikama.

TP_1005_CELULOZA

Izrađeni od 100% celuloze.

TP_0�

Bez umjetnih bijelila i elementarnog klora, tako da su sigurni u doticaju sa hranom. Boje korištene na printu Clever Cut ili Love ručnika su prehrambene boje, kao i miris korišten u Lemon Cupcake ručniku.

CLAIMOVI_KUH_RUCNICI_4D_TECH

4D tehnologija bockanja garantira čvrstoću listića, čak i u doticaju sa tekućinama.

CLAIMOVI_KUH_RUCNICI_ABSORBENT

Kvalitetna sirovina osigurava visoku moć upijanja, a kod Expert ručnika i čišćenje staklenih ili glatkih površina bez ostavljanja tragova.

CLAIMOVI_KUH_RUCNICI_CLEVER_CUT

Jedan od omiljenih Teta Violeta ručnika je Clever Cut, sa posebnim benefitom mogućnosti trganja listića na pola. Ova ekonomična i praktična karakteristika tako proširuje upotrebu ručnika i izvan kuhinje.