issues indicating tissue

 

 

Žuta, zelena, smeđa ili neka četvrta: što znači boja tvoga šmrkljića?

 

Ako vam je ikad curio nos ili ste kihali bez maramice, vjerojatno ste postali bliski i osobni prijatelj sa svojim šmrkljićima. Možda ste primijetili da s vremena na vrijeme oni mijenjaju boju ili teksturu.

 

Šmrkljiči iz nosa najčešće su bistri ili zeleni, ali mogu biti i mnogih drugih boja. Sluz u nosu postoji kako bi zaštitila nos i sinuse od stvari poput prašine, bakterija i drugih opasnosti za ljudski organizam i ona je generalno korisna.

 

Ali zašto sluz u nosu mijenja boju ?

 

Obično to ima veze s onim što se događa unutar ili izvan vašeg tijela. Možda ste savršeno zdravi ili imate prehladu, alergiju ili neko drugo zdravstveno stanje.

 

Violeta, kao vodeći brend papirnatih maramica koristi svoja pakiranja kako bi educirala javnost o različitim bojama sluzi u nosu – šmrkljima. Putem nove ambalaže maramica za nos nazvane “Issue Indicating Tissue”, upoznajemo vas sa 6 veselih šmrkljića, ali što je još važnije putem ambalaže saznat ćemo i što njihove boje mogu značiti za naše zdravlje.

 

Ovaj projekt je dokaz kako dizajn podređen komunikaciji može stvoriti dodatnu vrijednost, iako je proizvod naoko generički.

 

Kad na polici naletite na ove maramice provjerite i vi boju vašeg šmrkljića.