TETA_VIOLETA_NEWSLETTER_FINAL_SCREEN_11_2022ii

Osvježeni Mirisi Sredstava Za Podove

Od romantične Toskane, preko božanstvene Grčke, dalekih Kariba do divnog Mediterana, krenuli smo na put mirisnom stazom tražeći ono najbolje što možemo pretočiti u naše proizvode. I pronašli smo! Teta Violeta sredstva za čišćenje podova osvježena su novim mirisima, a mali redizajn ambalaže dao im je dodatnu vrijednost kako bi još više približili svoju mirisnu priču.

 

Lavanda kao kraljica mirisa prati nas u većini naših proizvoda, a u novom Luxurios purple sredstvu formula je dodatno obogaćena te je zasjala u punom svjetlu, baš kao što će i Vaš pod! Poznata po svojem umirujućem djelovanju, pazite samo da ne zaspite prilikom pranja! 😊

 

Passion power odvest će Vas mirisima Grčke, od otoka do otoka, zelenila, cvijeća, livada i povjetarca, uz kojeg će čišćenje podova biti strast. Gotovo da ćete poželjeti prati nanovo samo kako biste nastavili uživati u mirisu.

 

Putovanje na Karibe za koje ne trebate putovnicu donosimo u Ocean spa sredstvu. Miris oceana, pješčanih plaža i egzotike preuzet će sve Vaše prostorije, ostaje samo da legnete ispod palme i pričekate da se posuši.

 

Citrusni miris Mediterana pretočen u novo Anti bacterial sredstvo osim što čisti i osvježava, ujedno i dezinficira Vaše podove, a biorazgradiva formula sigurna je za materijale na kojima se koristi.

 

 

Koje god Teta Violeta sredstvo odabrali, vjerujemo da će čišćenje podova postati užitak, a miris sreće ispuniti Vaš dom!