TETA_VIOLETA_NEWSLETTER_FINAL_SCREEN_11_2022ii

Zašto koristiti Teta Violeta antibakterijske vlažne maramice?

Pandemija covida-19 naučila nas je lekcije o higijeni nas samih, ali i naše okoline. Nakon  pandemije covida-19 2020., antibakterijske maramice postaju popularne, a mnoga radna mjesta i domovi počinju koristiti maramice kako bi zaštitili svoje prostore od bakterija i virusa. No, ne biste se trebali ograničiti samo na posebna čišćenja, uvrstite vlažne antibakterijske maramice svojim svakodnevnim navikama. U ovom ćemo članku napisati o prednostima korištenja antibakterijskih maramica kako bismo vas i vaše voljene zaštitili od opasnih bakterija i virusa.

 

1) Učinkovito dezinficirajte površine

Glavna prednost antibakterijskih maramica je njihova učinkovitost u dezinfekciji površina. Možete ga koristiti za čišćenje radnih stolova, kuhinjskih površina ili bilo kojih drugih površina, antibakterijske maramice učinkovito obavljaju sve te zadatke. Dezinfekcijske maramice idealne su za prljave i masne površine  jer ove maramice ne ostavljaju prljavštinu ili masnoću nakon upotrebe, što dovodi do puno čišće površine bez mikroorganizama.

 

2) Vrlo učinkovit u ubijanju bakterija

Antibakterijske maramice vrlo su učinkovite u ubijanju bakterija s površina. Ove maramice postaju važnije u trenutnoj klimi jer su učinkovite u uklanjanju virusa i klica s površina. To vam pomaže da učinkovito čistite, tako da možete stvoriti sigurnije okruženje u svom domu i uredu.

Usred Covida-19 čist okoliš dobiva veliku važnost jer je potrebno redovito čišćenje površina. Stoga su antibakterijske maramice vrlo važne i korisne u održavanju čistoće vaše okoline.

 

3) Brzo i jednostavno za korištenje

Jedna od najvećih prednosti antibakterijskih maramica je njihova brza i jednostavna uporaba. Bez obzira čistite li radni stol nakon napornog radnog dana ili čistite kuhinju, posao je lako dovršiti brzo i jednostavno s antibakterijskim maramicama za čišćenje površina.

Također, većina maramica dolazi u pakiranjima lakim za nošenje, Teta Violeta višenamjenske vlažne maramice za dezinfekciju jedna su od ove vrste, dolaze u pakiranjima lakim za nošenje plus imaju otvor koji se može zatvoriti i koji omogućuje vašim maramicama da budu čiste i mokre za daljnju upotrebu.

Samo trebate izvaditi svoje Teta Violeta višenamjenske vlažne maramice za dezinfekciju i spremni ste za čišćenje prolivene tvari ili brisanje površina u bilo koje vrijeme, bilo gdje, bez gnjavaže gubljenja vremena na traženje sredstava za čišćenje.

 

4) Jednostavnost korištenja u višestrukim okruženjima

Antibakterijske maramice neovisne su o okolišu. To znači da bez obzira nalazite li se u zdravstvenom sektoru ili uredu, skladištu ili kod kuće, možete s lakoćom koristiti antibakterijske maramice u situacijama brzog čišćenja kako biste održali visoku razinu higijene u svojoj okolini. Antibakterijske maramice daju prednost čišćenja u više okruženja, od brisanja manjih prolivenih tekućina do čišćenja radnog mjesta i njegove opreme na kraju radnog dana.

Kako sada znate 5 prednosti korištenja antibakterijskih vlažnih maramica, sada je na vama da iskoristite prednosti ovih maramica u svom čišćenju i svjedočite njihovim prednostima. Možete isprobati višenamjenske vlažne vlažne maramice Teta Violeta i iskoristiti pozitivne učinke korištenja kvalitetnih vlažnih maramica u svojim prostorijama.