TETA_VIOLETA_NEWSLETTER_FINAL_SCREEN_11_2022ii

Sredstva za Čišćenje Staklenih Površina

Zahvaljujući inovativnoj 2u1 formulaciji Teta Violeta sredstva za čišćenje stakla su spoj praktičnosti i učinkovitosti za jednostavno i lagano čišćenje. Osim što temeljito uklanjaju svu nečistoću, ispunjavaju dom svježim mirisima, poput osvježivača zraka.

 

Od sada ih možete pronaći u četiri nove mirisne varijante:

Symphony – ugodnog cvjetnog mirisa, sa prepoznatljivom aromom ljubičice za koju je poznato da utječe pozitivno na glavobolju, migrenu ili nesanicu.

Citrus– za neodoljivu svježinu naranči, limuna i limete. Limeta osim što sama po sebi ima vrlo ugodan miris, ima i svojstvo inhibitora neugodnih mirisa pa samim time eliminira neugodne mirise iz vašeg doma.

Fresh– za neodoljivi miris bijelog cvijeća i lotusa. Miris ovog staklosjaja je nježno cvijetni, puderasti, čak i voćni sa anisovom nijansom.

Floral– zanosan i jednostavan miris jorgovana je sa razlogom jedna od omiljenih cvjetnih aroma.

 

 

Osim efekta osvježivača zraka, Teta Violeta staklosjaji imaju i snažnu formulaciju, s dodatkom alkohola i antistatic efektom koja učinkovito čisti sve glatke površine te usporava nakupljanje prašine i tako ih održava čistima dulje vrijeme.

Dodatak octa u našoj formulaciji osigurava da površine ostaju sjajne i blistave, bez tragova čišćenja.

Jednostavni su za korištenje- praktična bočica s raspršivačem olakšava nanošenje sredstva za čišćenje na teško dostupna mjesta. Za jače mrlje možete ostaviti sredstvo za čišćenje nekoliko minuta na površini prije nego što ga obrišete.

 

 

U kombinaciji sa stakalosjajima preporučujemo koristiti Teta Violeta ručnik Expert, posebno specijaliziran za brisanje glatkih površina, uz kojeg neće ostati tragovi čišćenja ili sitne čestice prašine i mucica.

 

Ambalaža svih naših staklosjaja je 100% reciklirana pa na taj način pazimo i na okoliš.